Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Udea optimaliseert processen met WMS

Warehousemanagementspecialist Consafe Logistics maakt bekend dat de biologische groothandel Udea het Astro WMS en WCS gaat implementeren voor het optimaliseren van de magazijnprocessen. Deze software wordt gefaseerd geïmplementeerd om alle medewerkers voor te bereiden op het consolideren van drie verschillende magazijnen naar een nieuw omni-channel distributiecentrum op het Foodpark in Veghel. Dankzij deze investering kan Udea de komende jaren succesvol blijven groeien en zowel de efficiency als leverbetrouwbaarheid verder verhogen.

Udea is de biologische groothandel achter de snelgroeiende Ekoplaza supermarkten en e-commerce verkopen. Momenteel verwerkt en bewaart dit bedrijf alle vers- en droogwaren en diepvriesproducten nog in aparte magazijnen. In nauwe samenwerking met Vanderlande en Consafe Logistics gaat Udea alle magazijnprocessen optimaliseren en in vergaande mate mechaniseren en automatiseren. Daarvoor wordt  het nieuwe omni-channel distributiecentrum uitgerust met een ‘goods-to-man’ ADAPTO-systeem, met een capaciteit van 100.000 kratposities, aangestuurd door het Astro WMS en WCS. Omdat de verhuizing en magazijnenconsolidatie tot ingrijpende veranderingen voor alle medewerkers leidt, wordt het Astro WMS dit jaar alvast in de huidige magazijnen geïmplementeerd.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-21T14:39:05.000Z Consafe Logistics
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.