Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Identification Products International BV blijkt succesvol in Nederland!

Het van oorsprong Belgische bedrijf nam twee maanden geleden de stap om in Nederland een kantoor te openen en is inmiddels nu al bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse IT ( AutoID ) landschap. Met meer dan 26 jaar ervaring levert het bedrijf succesvol allerlei identificatie ( AutoID) gerelateerde oplossingen, producten en diensten aan bedrijven en instellingen.

In België zijn wij al jaren een autoriteit op ons vakgebied! (www.identificationproducts.be). Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. De oplossing staat centraal en klant altijd op nummer een, not matter what!  Het klinkt simpel, maar je hele organisatie moet er wel de tools en kennis voor in huis hebben. Daarnaast moet ze integraal in die modes staan. 

Een vanzelfsprekendheid in Belgie en inmiddels zonder probleem ook opgenomen in het DNA van de Nederlandse vestiging, aldus Bareld Huitema, Country Manager NL. 

Het ontzorgen van klanten en de oplossing centraal stellen is een handelswijze en mentaliteit die ook heel goed aanslaat in Nederland en heeft er ongetwijfelt aan bijgedragen dat we in de markt niet onopgemerkt zijn gebleven.

Een ander punt is onze transparantie naar klanten en relaties. Hierdoor kunnen en konden we snel verschillende allianties en samenwerkingen aan gaan. Dit heeft merkbaar een positieve marktwerking op onze development gehad. 

Dit punt staat overigens nog steeds vrij hoog op onze agenda , vult Huitema aan. De klant van tegenwoordig wil het liefst een aanspreekpunt voor zijn business hebben. Een die betrouwbaar en bereikbaar is! Een rol die ons prima past zegt Huitema. 

Het logistieke proces wordt alsmaar complexer, terwijl de afhankelijkheid en identificatie ervan alleen maar toeneemt. Dit los je gewoonweg niet meer op als je niet kunt delen ! Al vrij snel na de start in Nederland merkten we dat er veel behoefde is aan onze manier van benadering. Het geeft aan dat op het juiste spoor zitten.

Momenteel zijn we actief in de Healtcare, Retail, T&L en Public's  en werken we samen met gerenommeerde vendoren zoals Zebra, Datalogic, Honeywell, Toshiba , Proglove en Unitech. Op het gebied van software hebben wij verschillende samenwerkingsverbanden en allianties met ISV’s, maar leveren ook desgewenst ons eigen WMS-systeem.

Klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen.  Het is niet alleen scanning maar ook printing van barcodes. Daarom zijn we een aantal jaren geleden gestart met de productie van eigen premium labels en etiketten. Wij produceren flexibel, snel, concurrerend en bewaken onze premium kwaliteit. Hierdoor vinden onze labels en etiketten inmiddels ook hun weg naar de Nederlandse instellingen, bedrijven en resellers sluit Huitema af

Wilt nu nu meer weten over wat Identification Products International voor uw organisatie of instelling kan  betekenen?  Neemt  u dan vrijblijvend contact op met Bareld Huitema, Country Manager Nederland ( +31(0)6- 52 65 4378) of stuur een email naar: bh@identificationproducts.nl/ppCheck de toepassingen : https://www.identficationproducts.be/toepa/p/p

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-06T18:20:13.000Z Identification Products International BV


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.