VAC distribueert Netron Framework-technologie

In Nederland wordt binnenkort Netron Framework-technologie gedistribueerd. Value Added Consultancy (VAC) is hiervoor tot overeenstemming gekomen met het Canadese softwarebedrijf Netron. Softwaretool-leverancier VAC verwacht veel van deze technologie en verwijst ter ondersteuning naar een onderzoek van het Amerikaanse bureau QSM Associates. Hieruit blijkt dat de doorlooptijd van een project door het gebruik van Netron Framework-technologie met 70 procent terugloopt. In samenhang hiermee kunnen de kosten met 84 procent worden teruggebracht.

Frameworks zijn voorgedefinieerde raamwerken van software-componenten, waarmee ontwikkelaars sneller applicaties kunnen bouwen voor client/server-, Internet- en host-omgevingen. Op basis van deze technologie heeft Netron de softwarehulpmiddelen Fusion en Renovator ontwikkeld voor de nieuwbouw en re-engineering van applicaties. Beide produkten ondersteunen alle gangbare hard- en softwareplatformen. Software-ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van elke database die vanuit Cobol toegankelijk is. Voorts zijn frameworks beschikbaar voor de integratie van Visual Basic- en Powerbuilder-clients in Java- of Cobol-serveromgevingen.
VAC schat in dat er veel belangstelling bestaat voor de framework-technologie. Interessante toepassingsgebieden zijn in de ogen van het bedrijf de veranderingen en uitbreidingen in informatiesystemen als gevolg van de eeuwwisseling en de invoering van de Euro. De komende maanden organiseert VAC seminars waar het de Netron-technologie presenteert. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-07T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.