Managed hosting door True

Meer mensen toelaten in FB Messenger-gesprek mogelijk

Facebook

Het is nu mogelijk om meer mensen toe te laten bij een Facebook Messenger voice- of video-call zonder eerst op te hangen. Daarmee wil Facebook zichzelf beter tegenover Skype, Google Hangouts, Slack en andere VoiP-aanbieders plaatsen. Welke VoiP-diensten gebruikt u binnen bedrijf of met klanten?

Steeds meer bedrijven en instellingen zijn bereikbaar - al dan niet op aanvraag - via verschillende VoiP-diensten. Vergaderingen worden ermee gehouden en delen van bestanden is praktisch. Maar het lijkt ook wel een wildgroei en als u het juiste systeem niet hebt of de juiste login niet bezit (of wil bezitten) kunt u aardig in de knoop komen.

Wat is volgens u de meest praktische VoiP-oplossing of is dat situatie-afhankelijk?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Inmiddels is een betere vraag welke VOiP niet door de overheid afgeluisterd wordt, waar de overheid dat doet zit er blijkbaar een lek in dat criminelen ook kunnen vinden, na 25 mei komen er nog wat juridische vragen bij.

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-22T08:19:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.