Met Prolifics in de elektronische handel

Dit artikel delen:

Brink Automatisering heeft een ontwikkeltool op de markt gebracht, die het ontwikkelen en onderhouden van transactie-georiënteerde bedrijfsapplicaties aanzienlijk moet versnellen. Te denken valt aan toepassingen als orderinvoer en klantenservice. De 'enterprise tool' Prolifics is bedoeld voor zowel web-gebaseerde applicaties als voor multi-tier client/server-architecturen.

'Elektronische handel' brengt grootschalige web-applicaties met zich mee. De meeste tools zijn daar te eenvoudig voor. Ze voldoen niet aan de gestelde eisen. Brink denkt daar met voornoemd pakket het antwoord op te hebben.
Het bedrijf vertegenwoordigt in Nederland de Amerikaanse softwarefabrikant Jyacc. Het produkt Profilics is het eerste 'Rapid application development' (Rad) en object-georiënteerd ontwikkelgereedschap (oo) dat de middleware-oplossing Tuxedo combineert met 'Visual Server Development'.
Anders dan bij andere ontwikkelomgevingen dwingt Profilics niet te kiezen tussen Rad- en oo-technieken, maar biedt het de combinatie van beide technieken. De fabrikant claimt aanzienlijke produktiviteitswinst bij de ontwikkeling van 'server gebaseerde applicaties'.
Volgens Brink Automatisering blijkt dat bij zowel intranet- applicaties binnen het bedrijf, als Internet-applicaties die toegankelijk zijn voor klanten, het verkeersvolume van transacties enorm instabiel is en sterk fluctueert. Door de eerdergenoemde multi-tier gepartitioneerde implementatie zou de inzet van Prolifics tot snellere responsetijden leiden. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-12-20T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.