Snappack migreert legacy naar datapakhuis

Dit artikel delen:

Snappack, een applicatiepakket van Information Builders, migreert data van legacy- naar Sap-systemen. Hiervoor ondersteunt deze applicatie ondermeer de Open Information Warehouse bedrijfsontwikkelomgeving (Bapi) van de Duitse softwareleverancier Sap.

Information Builders neemt deze en andere Bapi's op in haar software, inclusief toekomstige versies. Hierdoor krijgen gebruikers van Snappack Power Reporter toegang tot mainframes, meerdere R/3-systemen, datapakhuizen en andere applicatiepakketten, bijvoorbeeld van Sap-concurrent Peoplesoft.

Overzicht

Volgens Mike Flom, vice-president van de divisie Integrated Solutions bij Information Builders, garandeert dit een complete flexibiliteit voor bedrijven. "Via één rapport krijgt de Sap-gebruiker een gegevensoverzicht uit verschillende systemen. Bijvoorbeeld een combinatie van pre-R/3 data, human resources-informatie uit het pakket van Peoplesoft en financiële gegevens uit Saps eigen R/3-software."
De Snappack Data Migrator biedt nog meer functionaliteit. Met deze applicatie zijn externe data snel in een R/3-omgeving te laden, ondermeer vanuit legacysystemen. Hierdoor dalen de kosten voor datamigratie "dramatisch", aldus Flom. Hij meent zelfs dat de snelle omzetting van gegevens de duur van de gehele R/3-implementatie verkort.
Information Builders installeert zijn software nu bij onder andere ABP in Nederland, Chemson in Oostenrijk, ABB in Zweden en Siemens Stromberg-Carlson in de VS. Samenwerkingen met HP en IBM zijn in de maak, aldus Mike Flom. JB

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-07-18T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.