ICT werft IT-ers voor nieuw onderdeel Top Spirit

ICT Automatisering start deze maand met de werving van automatiseerders voor het nieuwe vennootschap Top Spirit.

Dit nieuwe onderdeel gaat software ontwikkelen voor financiële en administratieve systemen. "We hebben besloten om dit open terrein te betreden. We proberen onze denkmethode die we in de industrie hebben ontwikkeld, te gebruiken in de financiële wereld", legt directielid Bram Schot uit. Top Spirit heeft een behoorlijk aantal mensen nodig voor het bedrijfsonderdeel van start kan gaan. De zegsman wil geen getallen noemen, maar hij denkt aan "enkele tientallen".

Zekerheid

Gezien de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt zal het moeilijk zijn voor Top Spirit om voldoende automatiseerders aan te trekken. "Wij zoeken mensen die hun nek durven uit te steken. In eerste instantie willen we ervaren mensen aantrekken; deze moeten de kar gaan trekken. Het voordeel is dat ICT zich op onbekend terrein begeeft en nog niet in deze vijver heeft gevist. Verder kunnen we gezien de omvang van het moederbedrijf dat achter deze onderneming staat, een grote mate van zekerheid bieden. Als het een beetje tegenzit gaat de stekker er niet meteen uit."
Het is nog niet bekend wanneer Top Spirit haar werkzaamheden start. Op dit moment probeert de enige werknemer opdrachten binnen te halen.  MC
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-01-16T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.