Detron snijdt in Lucent-onderdeel

De Detron Group blijft aan het reorganiseren.

Na het afstoten van de industriële IT-activiteiten meldt de telecom- en netwerkdienstverlener dat het het onderdeel Detron System Services uit Huizen saneert. In een poging de kostenstructuur en de efficiency te verbeteren, zullen 70 van de 170 arbeidsplaatsen worden geschrapt. Detron herplaatst twintig van de overtollig geworden medewerkers intern; de resterende vijftig moeten het bedrijf via een externe herplaatsingsprocedure verlaten.
Detron System Services is de voormalige afdeling service & onderhoud van de productievestiging van Lucent Technologies in Huizen. Neways nam vorig jaar de fabriek over en Detron de afdeling. Beide partijen maakten toen met de vakbonden de afspraak dat er over een periode van drie jaar geen gedwongen ontslagen zouden vallen. Het lijkt erop dat Detron-baas George Banken deze afspraak anders interpreteert dan de bonden.   RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-01-07T00:00:00.000Z Rik Sanders