Nieuw Internetforum IPv6 met 41 leden

In totaal 41 grote bedrijven en instellingen hebben een nieuw Internet-forum opgericht, bedoeld om Internet Protocol (IP) versie 6 te bevorderen. Doel is een betere kwaliteit en de komst van de volgende generatie Internet te garanderen, namelijk New Internet.

Het nieuwe forum zal zich ook toeleggen op het mogelijk maken van wereldwijde toegang tot informatie over en de techniek van IPv6. Op die manier hoopt het gebruikers van Internet bewuster te maken van het nieuwe protocol.
Het forum zal nauw samenwerken met het Internet Engineering Task Force (Ietf), dat verantwoordelijk is voor de technische specificaties van het nieuwe protocol. Voorzitter van het Forum is Latif Ladad, vice-president van Telebit Communications uit Luxemburg. Onder de deelnemers bevinden zich verder onder meer BT, Deutsche Telekom, Nokia, Siemens, Telia uit Europa, 3Com, AT&T, Cisco, HP, IBM, MCI, Microsoft, Sprint en Sun uit de Amerika en uit Azië Hitachi en NTT.  AG

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-16T00:00:00.000Z Arthur Graaff
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.