Object Technology levert Hahtsite

Dit artikel delen:

In 1993 richtte Rolan A. Diapari (bijgenaamd Jonkie) het bedrijf Case Consult op. Hij hanteerde een uitgekiende strategie. Hij nam een product dat zich in de Verenigde Staten al bewezen had en introduceerde dat als eerste op de Nederlandse markt. Op die manier maakte Nederland bijvoorbeeld kennis met Powerbuilder. Inmiddels heet zijn bedrijf Object Technology, en heeft hij veertig mensen in dienst en een jaaromzet van ongeveer tien miljoen gulden.

De werkmaatschappij Products van Object Technology is nu leverancier geworden van Hahtsite, een tool om websites te ontwikkelen. Het product heeft in Amerika zeer lovende recensies gekregen en is daar inmiddels marktleider. Hahtsite - de naam is gevormd uit de eerste letters van de achternamen van de makers - is een geïntegreerd tool die alles omvat wat nodig is voor het ontwerp tot en met het beheer van een dynamische, interactieve website. De makers hebben hierbij rekening gehouden met het feit dat het meestal een team van zeer diverse mensen is dat zich hiermee bezighoudt, van kunstenaars tot techneuten. Het Amerikaanse Windows Magazine noemt de Html-editor lelijk, maar kan verder geen nadeel verzinnen. Willekeurig welke editor is overigens te gebruiken. PC Week klaagt slechts over een rommelige interface. YG

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-06-20T00:00:00.000Z Yvonne Geiss
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.