Groupwise-gebruikersbijeenkomst

Dit artikel delen:

Deze week vond in Ede de eerste grote bijeenkomst plaats van de Nederlandse Groupwise-gebruikersgroep (GUG-NL), die maart jongstleden is opgericht door Groupwise-veteranen. De volgende dag was een breder georiënteerd Novell-congres.

Beide evenementen vonden plaats in Ede, respectievelijk dinsdag en woensdag. Aanwezig was ook Novell-techneut en Ximian-oprichter Nat Friedman, bekend van zijn ongezouten meningen. In maart vorig jaar bijvoorbeeld gaf hij op Novells Amerikaanse Brainshare-bijeenkomst live op het podium een sneer naar de naast hem staande verrassingsgast Linus Torvalds. "Blijf jij nou maar bij de kernel", reageerde hij op inmenging van de Linux-schepper.

Lancering te Nederland

De Nederlandse Groupwise-gebruikersbijeenkomst van deze week hangt ook samen met een evangelisatietournee van de overkoepelende gebruikersvereniging GroupwiseR. Op 28 en 29 juni vindt er in Den Haag een bijeenkomst plaats. Daar wordt de nieuwe versie 7, codenaam Sequoia, van Groupwise gelanceerd. Nederland is in Europa qua aantal gebruikers de op twee na grootste markt voor het mail- en 'collaboration-pakket'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-20T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.