Kabeldienst @Home komt naar Europa

Dit artikel delen:

@Home Network breidt zijn diensten voor Internet-toegang via de kabel uit naar Europa, te beginnen met Nederland en Groot-Brittannië.

Tegelijkertijd begint het Amerikaanse bedrijf met de verovering van de Australische markt. De diensten van @Home worden nu eerst op specifieke landen afgestemd, waarvoor de firma samenwerkingsverbanden aangaat met lokale bedrijven. Die partners verzorgen de marketing, verkoop en distributie van de Internet-diensten.
@Home concentreert zich allereerst op landen waar Engels wordt gesproken, aldus een woordvoerder. Eind vorig jaar telde de Internet-provider ongeveer 50.000 abonnees in de Verenigde Staten en Canada, maar naar verwachting stijgt dit naar 350.000 tegen het einde van dit jaar. De Internet-provider biedt zijn diensten sinds maart vorig jaar ook al in Canada, maar bleef daarmee toch beperkt tot de Noord-Amerikaanse markt. "Wij menen dat internationale markten een aanzienlijk voordeel voor ons bedrijf leveren", meldde @Home in zijn jaarlijkse rapport aan de Amerikaanse commissie voor Securities and Exchange.  JB
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-04-17T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.