VNU bouwt website over Internetworking Event

Dit artikel delen:

Business Publications Amsterdam (VNU BPA) heeft een website gebouwd over het Internetworking Event dat in de RAI wordt georganiseerd van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 april.

De site bevat onder andere een overzicht van de tweehonderd bedrijven die aan het evenement deelnemen.
Verder geeft de site een overzicht van de geëxposeerde producten en diensten. Via hyperlinks wordt de bezoeker doorverwezen naar bedrijven en hun producten. Gedurende de beursdagen publiceert VNU BPA een online beurskrant met de laatste beursnieuwtjes. De website bevat ook overzichten van artikelen uit de BPA-uitgaven: Computable, Network News en Telecommagazine; te vinden op http://internetworking.bpa.nl
In de afgelopen jaren is Internetworking event uitgegroeid van een beurs voor netwerkspecialisten tot een evenement voor een veel bredere doelgroep. Het publiek wordt tijdens het evenement betrokken bij diverse discussies. Onder de titel 'The competitors together' discussiëren bedrijven als 3Com, Apple, Cisco Systems, Digital, Microsoft, Novell en Simac over belangrijke trends in de netwerkwereld.

Internet dood?

Het op woensdagochtend te houden seminar gaat in op de vraag of Internet dood is. De stelling die ter discussie staat luidt: De IT-industrie gaat zo snel, dat het steeds moeilijker wordt om strategische beslissingen te nemen en verantwoorde investeringen te doen.
Op donderdag is er een seminar met als thema 'de zoektocht van de software'. Spreker is onder andere Bert Mulder, adviseur nieuwe media van de Tweede Kamer. Tijdens het seminar komt onder andere de stelling aan de orde dat de netwerkcomputer de kosten per werkplek met 7000 dollar per jaar kan terugbrengen. Tegenstanders stellen dat dit een sprookje is met een slechte afloop. In ieder geval heeft het management met het onderwerp 'beheerskosten' meer dan genoeg te maken.
Verder wordt op het seminar de vraag behandeld waar software nu eigenlijk thuishoort; verstopt in het netwerk of op de harde schijf?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-18T00:00:00.000Z Wim Amerongen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.