Unisource wereldwijd in ISDN-netwerk

Dit artikel delen:

Unisource wil samen met AT&T een wereldwijd Isdn-netwerk opzetten. In meer dan zestig landen zal men de dienst aanbieden. Nog onduidelijk is wanneer het netwerk in bedrijf wordt gesteld en wat de kosten zijn van het opzetten van een dergelijke infrastructuur.

Unisource is een consortium waarin een aantal Europese telecombedrijven samenwerkt, zoals PTT Telecom. De in Zwitserland gevestigde dochter Unisource Carrier Services (UCS) is samen met AT&T verantwoordelijk voor dit project. Op het programma staat ondermeer het ontwikkelen van de zogenoemde 'multiple routing'-technieken. Het netwerk zal niet alleen door de Unisource-partners gebruikt kunnen worden, maar ook door derden.
Volgens Ray Pritchard, directeur products and services van USC, zijn de grootste twee problemen bij het opzetten van een ISDN-netwerk de zogenoemde route-beschikbaarheid en de kwaliteit van het netwerk. Voor het beheren van het nieuwe, internationale netwerk, zullen de twee partners uniforme standaarden toepassen. Welke standaarden men ondersteunt en hoe kwaliteit gedefinieerd moet worden, maken de twee partners in een later stadium bekend. AM

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-11T00:00:00.000Z Ad Mulder
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.