Silicon Graphics in elektronische zaken

De ene softwarefabrikant na de andere brengt momenteel programma's voor 'electronic commerce' uit. IBM, Microsoft, Netscape en Oracle behoren tot de bekendste aanbieders. Ook Silicon Graphics is erg actief. Om complete bedrijfsoplossingen mogelijk te maken heeft Silicon Graphics samenwerkingsverbanden afgesloten met drie aanbieders van dergelijke systemen. Dit zijn Netconsult, Mercantec en Icat. De nieuwe partners vormen een aanvulling op eerder afgesloten contracten met Broadvision, Cybercash, Everyware Development, Netscape, Open Market en V-One.

Op deze basis kan Silicon Graphics een drietal turnkey-oplossingen op de markt brengen, waarmee ondernemingen op dit gebied actief kunnen worden. Oplossingen die de drie nieuwe partners hebben ontwikkeld, bevinden zich op 'Webforce-Commerce-Jumpstar'. De klant kan al deze mogelijkheden evalueren voordat deze een bepaalde toepassing kiest. Tijdens de Cebit presenteerde Silicon Graphics de eerste geïntegreerde 'toolkit' voor elektronisch zakendoen. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-28T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.