Prijs snelste router naar Gandalf

Het Engelse automatiseringsvakblad PC Magazine heeft voor de tweede keer de jaarlijkse Editor's Choice Award uitgereikt aan Gandalf Technologies. Uit een vergelijkend onderzoek naar netwerkprodukten kwam Gandalfs Xpressconnect 5250i als snelste router naar voren. Daarmee wist deze leverancier van 'remote access networking' produkten concurrenten als 3Com, Cisco en Bay Networks achter zich te laten.

De snelheidsproeven met de routers werden uitgevoerd terwijl zij verbonden waren met een aantal clients. Volgens het blad presteerde de Gandalf 5250i onder de groeiende werklast steeds beter, terwijl de prestaties van andere routers terugliepen. De 5250i is een geschikte router voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden data van de ene site naar de andere moeten overbrengen, aldus de redactie.
Gandalf duidt de Xpressconnect 5250i ook wel aan als een brouter. Het apparaat is in staat IP- en IPX-verkeer over een dial-up of Isdn-lijn te routeren en alle andere protocollen transparant te bridgen. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-03-07T00:00:00.000Z Rik Sanders