Workflow onderdeel van Coda Financials

Dit artikel delen:

De Engelse leverancier van financiële software Coda, gaat zijn software uitrusten met workflow- en Internet-functionaliteit. Deze ontwikkeling is het gevolg van de aankoop van het softwarebedrijf SHS uit Reykjavik.

Workflow- en Internet-functionaliteit worden in een aparte module geleverd. De gebruikte technologie is gebaseerd op Microsofts Active-X en com/dcom (Common Distributed Object Models).
Het workflow-onderdeel van de module is in staat om basale werkstromen uit te zetten. De workflow-functionaliteit binnen het pakket is in principe niet meer dan zeer uitgebreide 'to-do'-lijst met keuze- en controlemogelijkheden. Managementfunctionaliteit valt er in het tool niet te verwachten. Mocht de gebruiker behoefte hebben aan een workflow-managementtool dan is dit mogelijk door een bestaand wfm-systeem (zoals Staffware) met Coda Link aan Financials te koppelen.
Coda trekt zich overigens niets aan van afspraken zoals die gemaakt zijn in de Workflow Management Coalition (de standaardisatie-organisatie betreffende workflow-managementsystemen). Het bedrijf en het overgenomen SHS zijn (vooralsnog) geen lid van deze coalitie.
Een ander onderdeel van Coda Components betreft Coda-Internet. Dit stelt de gebruiker in staat om gegevens van Internet af te halen. Ook is er interactie met Coda-Workflow en Coda-Alerts (het waarschuwingssysteem binnen Coda Components) mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om via Coda Financials, workflows over Internet te transporteren. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-31T00:00:00.000Z Rik Sanders