Unisys gaat BEA-software wereldwijd distribueren

Unisys en BEA Systems (cross platform-oplossingen voor bedrijfstoepassingen) gaan nauwer samenwerken.De Amerikaanse computerfabrikant gaat de software van BEA wereldwijd distribueren. Daaronder valt de bekende programmatuur voor transactie- en berichtenverkeer, gebaseerd op BEA Tuxedo.

De reeds bestaande overeenkomst tussen beide ondernemingen is verder uitgebreid. Ook is overeengekomen dat Unisys BEA Tuxedo opneemt in haar Clearpath-HMP architectuur. Dit is een geïntegreerd platform, bestaande uit een 'enterprise server' en een 'Intel server' van Unisys in één machine.
Deze combinatie vormt het 'uitbreidingspad' voor de meer dan 5000 'enterprise servers' van Unisys die wereldwijd staan opgesteld. BEA Tuxedo vormt een raamwerk voor transactieverwerking en berichtenverkeer, dat noodzakelijk is voor bedrijfskritische applicaties. Door Tuxedo te integreren in Clearpath-HMP kunnen gebruikers hun 'enterprise server-toepassingen' behouden. Ze kunnen nu nieuwe applicaties onder Unixware of Windows NT bouwen en deze laten samenwerken met applicaties en databases die operationeel zijn op de 'enterprise server'. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-24T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.