Virtueel werven garandeert privacy

Dit artikel delen:

In totaal 3102 mensen hebben vorige week de virtuele open dag van Logica bezocht. Dat is een verdubbeling van het aantal virtuele gasten dat de onderneming in november ontving.

Gedurende de vier uur dat belangstellenden konden inloggen bij Logica ontving de onderneming zestien sollicitaties. "Geen slecht resultaat", kijkt Annelies Bos terug. "De meeste brieven zullen we de komende week ontvangen. Na de vorige open dag, nam het aantal open sollicitaties met 70 procent toe. We verwachten nu een vergelijkbare stijging." Logica zal eind februari opnieuw een virtuele open dag organiseren. "We hebben gezocht naar een nieuwe manier van werven. Een virtuele dag biedt veel voordelen voor belangstellenden. Ze kunnen vanuit de luie stoel ons gebouw bezichtigen en praten met medewerkers. Bovendien lopen ze niet het risico hun baas of een van de collega's tegen het lijf te lopen. De anonimiteit is gewaarborgd", aldus Bos.   MC
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-02-06T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.