Nederlandse certificaten voor projectmanagers

LELYSTAD - Binnenkort zal het certificatieprogramma voor projectmanagers in de Nederlandse taal mogelijk zijn. Een aantal Nederlanders volgt op initiatief van PMI Nederland een opleiding tot auditor.

PMI Nederland is een beroepsvereniging van projectmanagers. Zij heeft via de stichting Intercert in Nederland een certificatieprogramma geïntroduceerd dat in 1992 is opgezet door de Engelse zustervereniging. Eind vorig jaar ontvingen twintig Nederlandse projectmanagers een certificaat. Een aantal van hen heeft zich bereid verklaard in Engeland een opleiding tot auditor te volgen. Dan kan de audit in het Nederlands plaatsvinden.
M.G. Eijgenhuijsen, bestuurslid van PMI Nederland, deed deze mededeling tijdens een toelichting op de aankondiging van de Programmatuurmarkt op het gebied van projectmanagementsoftware en -opleidingen. Deze markt, waarop zestien leveranciers demonstraties van hun produkten geven, wordt op 21 maart voor het negende achtereenvolgende jaar gehouden in de Agora in Lelystad. CZ

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1996-03-01T00:00:00.000Z Cok de Zwart
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.