'Eisen overheid liggen wellicht te hoog'

BAC-directeur De Kam overweegt stapje terug

Dit artikel delen:

"De vraag kan worden gesteld of de overheid niet te hoge eisen hanteert die de markt niet kan realiseren. Kennelijk zijn de verlangde producten en diensten nog niet zo volwassen, dat de markt ze onder onze condities kan toepassen. Misschien moeten de criteria wat minder scherp."

Dat zegt directeur mr Piet de Kam van het Belastingdienst Automatiseringscentrum (BAC), die aan de wieg stond van het ON21-programma. Hij was voorzitter van een werkgroep die in 1994 het advies 'Kiezen voor samenwerking... een groeipad' uitbracht, waarop dat programma is gebaseerd, en zat ook in een ON21-begeleidingscommissie. Bundeling van de vraag en van de schaarse expertise zou de overheid bij de aanschaf van telematicadiensten financieel voordeel opleveren en standaardisatie bevorderen.

 


De auteur van deze bijdrage heeft (nog) geen toestemming gegeven voor elektronische publicatie. Raadpleeg de Computable van bovenstaande datum voor de complete tekst van dit artikel. Heeft u de betreffende Computable niet (meer) in uw bezit, bel dan (023) 546.3413.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-09-19T00:00:00.000Z Peter Mom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.