Startup uitgelicht: Grasshoppers Academy

It’ers naar hun droomjob helpen

Dit artikel delen:
Burak Bicer

Burak Bicer van Grasshoppers Academy

Ben je it’er in spe? Dan word je waarschijnlijk nu al overstelpt met telefoontjes van recruiters die interesse hebben in jouw profiel. Zo wordt een juiste keuze maken moeilijk. Grasshoppers Academy werkt enkel met menselijke topbedrijven waar iedereen gelijk is en gelijke kansen krijgt. De focus ligt op het faciliteren van aanwerving, opleiden en/of omscholen van mensen met de juiste drive en een sterke interesse in it. Dit keer lichten wij startup Grasshoppers Academy uit.

Wanneer en hoe zijn jullie ontstaan?
We zijn in 2017 opgestart als nieuwe brand in de iAdvise Groep. Beide oprichters van Grasshoppers Academy hebben jarenlang ervaring met opleiden, coachen en vinden van nieuw talent en willen deze know-how inzetten om andere bedrijven verder te helpen.

Hoe ziet het ondernemersteam eruit en hoe gaan jullie het team verder laten groeien?
Het ondernemersteam bestaat uit twee personen die beiden een technische achtergrond hebben en zowel coachende als opleidingsrollen hebben vervuld.

Welke technologieën zetten jullie in en hoe/waarom doen jullie dat?
We leiden mensen op in heel verscheiden technologieën. De focus ligt op verschillende technologieën binnen de data, applicatieontwikkeling en infrastructuur. Daarnaast geven we ook de nodige soft skills-opleidingen om mensen sterker te maken.

Wat is de belangrijkste markt waarop jullie je concentreren en waarom is dat?
De it-markt.

Wat hebben jullie nog nodig om jullie business volwassen te laten worden?
We zijn nog op zoek naar bedrijven die hulp kunnen gebruiken voor omscholingstrajecten of op zoek zijn naar een partner die voor hen op zoek gaat naar nieuwe mensen en die deze ook de nodige opleiding en begeleiding kan bieden.

Burak Bicer - Grasshoppers Academy

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-05T08:09:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.