Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over ACES Direct

Silver Partner

ACES Direct

Sinds de start, in 2000, is ACES Direct uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde IT-leveranciers in Nederland. ACES Direct is een toonaangevende leverancier van IT-oplossingen, IT-producten en IT-diensten voor klein zakelijk, MKB en Non Profit organisaties. Jaarlijks helpt ACES Direct zo’n 15.000 bedrijven en overheidsinstellingen met hun IT-uitdagingen en op dit moment worden op www.acesdirect.nl zo'n 1.000.000 producten aangeboden.

De persoonlijke klik in IT
ACES Direct staat voor een persoonlijke klik in IT. Wat we daarmee bedoelen? U krijgt bijvoorbeeld een vaste Account Manager die altijd voor u klaar staat. Niet alleen voor de levering, maar ook voor adviezen gericht op productiviteitsverbetering en kostenreductie. 


Oplossingen creëren 
Als IT-specialist zijn we een strategische partner voor onze klanten. ACES Direct voorziet klanten van eenvoudig advies tot en met het servicegericht leveren van complexe IT-oplossingen.

De verschillen per branche zijn zo groot dat er geen hapklare oplossingen zijn. Wij helpen u met specifieke oplossing voor uw branche en bedrijf. Wij zijn altijd onderweg om bij klanten te adviseren, oplossingen te installeren en implementeren. Alleen een product opsturen is niet genoeg.

Kennis delen 
Ontwikkelingen binnen IT gaan sneller dan ooit tevoren. ACES Direct werkt nauw samen met de merken die we leveren. Onze certificeringen en partner statussen zijn daarvoor het beste bewijs. Op die manier zijn we altijd op de hoogte van de laatste innovaties en krijgt u het best mogelijke advies.

Service bieden 
Helpen staat centraal. Zo vanzelfsprekend als IT voor ons is, zo complex kan het voor anderen zijn. Onder service verstaan wij snel reageren, concreet zijn in het aandragen van oplossingen en alternatieven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze processen zijn snel en servicegericht. We verzenden bestellingen dezelfde dag, vragen geen verzend- of andere bijkomende kosten en hebben een eenvoudig en snel retour en reparatie proces voor als er toch iets mis is.

Bewust en verantwoord ondernemen
In onze visie draagt een bedrijf niet alleen verantwoording over zichzelf, maar ook over de wereld om zich heen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vormt  dan ook een vast onderdeel in onze bedrijfsvoering. We zijn bijvoorbeeld gecertificeerd volgens de MVO-prestatieladder en partner van MVO-Nederland.

Oplossingen creëren, kennis delen en service bieden; ACES Direct is er voor u.

Vind ons online op:

De ACES Direct website

Facebook

Twitter

YouTube

Linkedin

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T16:22:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.