Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Explorit

Silver

PPMP is een fullservice organisatie die zich beweegt op het snijvlak van multimedia en IT. Wat ooit begon als grafisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van opmaakprocessen voor uitgeverijen, groeide uit tot een multimediabedrijf dat IT-oplossingen biedt die het werk voor klanten gemakkelijker, efficiënter en betaalbaarder maken. Ongeacht de sector.

Met een jong en actief team van mediaspecialisten ontwikkelt PPMP inmiddels interactieve IT applicaties en educatieve games. Daarnaast leveren zij specialistische ondersteunende diensten en producten, zoals (interactieve) animaties en illustraties, interactieve infographics en audiovisuele voorleesboeken. Maatwerk maar wel gericht op hergebruik.

Het PPMP-team wordt aangestuurd door twee oude rotten in het vak die ieder meer dan 40 jaar kennis en ervaring meebrengen. Truus van Genderen heeft haar sporen verdiend op grafisch gebied in de educatieve sector. Voormalig directeur van een IT-organisatie Martin van Genderen brengt specifieke IT-kennis mee. Zo zorgen zij als team ervoor dat kennis van design, media en IT samenkomen bij het ontwikkelen van allerlei PaaS en no-code software.

Beheersbaar en betaalbaar

PPMP bedenkt concepten om het werk van opdrachtgevers beheersbaar en betaalbaar te houden. Zorgt ervoor dat het concept van A tot Z wordt uitgevoerd. Daarbij verzorgen zij indien gewenst ook het projectmanagement. Door aan de voorkant mee te denken en processen slim in te richten wordt niet alleen gewerkt aan kwaliteit, continuïteit en eenduidigheid, er wordt ook efficiënt omgegaan met de tijd en middelen van opdrachtgevers.

Computable Award 2019

En daar stopt het werk van PPMP niet. Het team van PPMP is continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Investeert constant in onderzoek en nieuwe ontwikkelingen om de meest innovatieve projecten te kunnen aanbieden. Zinvolle projecten waarmee opdrachtgevers het verschil kunnen maken. Deze enorme hoeveelheid kennis en de jarenlange ervaring met onder andere Elektronische Leeromgevingen vormen de basis van  Explorit, een PaaS-oplossing van PPMP die inmiddels genomineerd is voor de Computable Award 2019 binnen de sector Educatie.

Explorit: ontwikkelen zonder programmeerkennis

Explorit is dé online tool om snel, gemakkelijk en betaalbaar een interactieve audiovisuele boodschap te creëren. En dat zonder enige programmeerkennis. De toepassingen van Explorit zijn oneindig. Denk aan bijvoorbeeld interactieve presentaties, lesmethoden, handleidingen, handboeken, instructie-video’s, reisboeken, catalogi, productbeschrijvingen, procesuitleg, quizzen en mini websites. Kostenbesparend, efficiënt en simpel. Dat is Explorit.

Met Explorit kun je foto’s en video’s eenvoudig voorzien van verdiepende informatie. Ideaal om ingewikkelde processen uit te leggen of lezers mee te nemen in je verhaal. Storytelling zoals het woord bedoeld is. Zie het als het plaatsen van pop-ups op een foto of illustratie, maar dan veel uitgebreider.

Door de interactieve opzet wordt de kijker geprikkeld om verder te lezen. Wordt de meest taaie stof aantrekkelijk. Doordat alle informatie online staat zijn presentaties bovendien altijd up-to-date en waar ook ter wereld te bekijken. Het enige wat je nodig hebt is toegang tot het internet.

Explorit medialinks:

https://www.explorit.nl/

https://www.facebook.com/explorits/

https://twitter.com/explorits

https://www.instagram.com/explorit_storytelling/

https://nl.linkedin.com/company/explorit-interactive-storytelling

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-01T12:11:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.