Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Innoveren? Simplificeer en moderniseer!

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Bedrijven zien hierdoor nieuwe kansen, maar slagen er vaak niet in om innovatie in hun bestaande IT-landschap te integreren. Experis Ciber lukt dat wél. “We begrijpen de IT-gerelateerde businessvraagstukken van de klant”, zegt CTO Maurice Herben. “Als systeemintegrator beschikken we over een diepgaande kennis en ervaring, zowel op het gebied van legacy-systemen als de nieuwste technologie.

We hebben veel jonge mensen in dienst: zij zijn early adopters, zodat ze de mogelijkheden van innovaties snel onderkennen. Tevens zijn we partner van toonaangevende leveranciers als SAP, OpenText en Microsoft. Al deze factoren zorgen ervoor dat we, in combinatie met onze passie voor IT, altijd samen de beste IT-oplossing vinden.”

Volgens Herben lopen bedrijven bij het innoveren van hun bestaande IT-landschap tegen beperkingen aan. “Het is een kwestie van processen integreren en data op de juiste manier ontsluiten. Daarvoor moet je het bestaande IT-landschap simplificeren en moderniseren. Vaak zijn minder bedrijfsapplicaties nodig voor de bedrijfsvoering. De applicaties die je wel gebruikt, ga je moderniseren. Soms betekent dit wel dat je afscheid moet nemen van een oude manier van denken en werken, omdat een businesstransformatie alleen mogelijk is door de nieuwe technologie te accepteren zoals hij is. Als de modernisering voltooid is, kun je pas echt structureel innoveren. Dan beschik je over een wendbaar ecosysteem om snel en laagdrempelig applicaties te maken voor eindgebruikers en partners, waardoor je competitief blijft. Zo ben je helemaal connected by technology.”


Meer informatie over Experis Ciber? Kijk op www.ciber.nl
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-12-13T13:51:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.