Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Profiteer van de kennis van jouw IT-vakgenoten

Vraagbaaksessie tijdens de Insight Techshow 28 september a.s. in Amsterdam

Waarom zou je het wiel zelf uitvinden als je ook kan profiteren van de kennis en ervaring van de ander? Dat moeten de Insight experts vast bedacht hebben toen ze bezig waren met het voorbereiden van de ‘Ask-me-anything’ sessie op de Techshow 28 september a.s. in de Passenger Terminal in Amsterdam. Een uitgelezen kans om in een korte tijd ervaringen uit te wisselen met IT-vakgenoten uit allerlei sectoren over uitdagingen op het vlak van digitale transformatie. Vragen over transities naar de cloud, digitale veiligheid, mobiliteit of data-analyse? De meerderheid van de deelnemers bepaalt wat er aan bod komt tijdens deze vraagbaak-sessie. En jij gaat met een boel antwoorden èn inspiratie op zak terug naar huis.

Inspiratie opdoen van jouw peers

“Mensen gaan natuurlijk niet zomaar al hun IT-problemen in een volle zaal bespreken. Maar we kunnen IT-managers wel deelgenoot maken van de kennis die wij inmiddels hebben opgebouwd op basis van meer dan 120 workshops die we alleen al afgelopen jaar bij onze klanten hebben uitgevoerd. Dan weet je zo langzamerhand wel wat de belangrijkste IT-zorgen zijn vandaag de dag. En belangrijker nog, we hebben ook geleerd wat wel en niet werkt. Omdat technologische ontwikkelingen zo snel gaan, is het voor menig organisatie nauwelijks meer bij te houden. Bovendien heeft de hedendaagse IT-organisatie al genoeg uitdagingen om bestaande IT goed te laten functioneren. Verder is de druk vanuit de business groot om te innoveren. Als je niet snel genoeg bent, dan regelt de business het zelf wel. Met shadow-IT als gevolg. Daar zit geen enkel bedrijf op te wachten. Tenslotte is er bij veel organisaties nog altijd sprake van een zogenaamde silo-aanpak. De ene afdeling weet niet altijd wat de andere doet. Wij kunnen die silo’s wat makkelijker doorbreken door uiteenlopende disciplines bijeen te brengen. De veroorzaker van het probleem is niet altijd de oplosser. Dus dan helpt het als je daar ervaring van buitenaf bij zet. Technologie-onafhankelijke experts die een brug slaan tussen verschillende organisatiesilo’s”, vertelt Tom Hulscher, Manager Solution Sales van Insight.

Top 2 IT-hoofdbrekens komen aan bod

Op de vraag of hij een voorspelling durft te doen wat de twee voornaamste hoofdbrekens zijn die tijdens de ‘Ask-me-anything’ sessie uiteindelijk ter sprake gaan komen, aarzelt hij even. “Tja, veel IT-managers weten dat ze tegen mei 2018 moeten voldoen aan de nieuwe Europese GDPR-privacy-wetgeving, maar vragen zich af of ze daar nu echt de juiste maatregelen voor genomen hebben. Het zou zomaar kunnen dat dit het onderwerp van gesprek wordt. Een ander vraagstuk is het ontsluiten van informatie uit oude legacy-systemen naar een nieuwe omgeving. Dat is een hele kluif voor veel bedrijven. Onze ervaring leert dat veel organisaties gebaat zijn met een hybride laag over hun bestaande IT-infrastructuur. Hoe dat aan te pakken? Als de ‘Ask-me-anything’ sessie bezoekers daar een antwoord op willen, kunnen we dat haarfijn uitleggen. Maar nogmaals, niet wij maar jij bepaalt met welke antwoorden je naar huis wilt gaan. 

Schrijf je in!

Dus schrijf je vandaag nog in voor deelname aan de ‘Ask-me-anything’ sessie tijdens de Insight Techshow op 28 september a.s. in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de website.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-31T14:29:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.