Product: Thin clients van NEC Computers

NEC Client Manager, een beheertool voor de hele NEC Quovio thin client lijn.

NEC Computers introduceert twee nieuwe thin clients, de Quovio D180 en D380. Deze twee thin clients hebben geen hard disk en data wordt dus niet lokaal op de terminals opgeslagen. De thin clients worden beheerd met het NEC client manager beheertool. De systemen zijn compact en kunnen eenvoudig en snel in elke werkomgeving geïntegreerd worden.

De NEC Quovio D180 thin client werkt met een VIA C7-processor van 400MHz. Door het formaat (35 x 140 x 120mm) en een gewicht van 420 gram is de D180 eenvoudig te integreren in elke omgeving. De NEC Quovio D380 is bedoeld voor geavanceerd gebruik. Het is  volgens NEC wereldwijd de eerste fixed thin client die draait op een Intel Celeron M-processor van 1GHz en een Gigabit netwerkkaart.

Beheertool

Voor het beheer van de Quovio thin client lijn biedt NEC Client Manager. Met dit hulpmiddel kan de beheerder de fixed of mobiele thin clients installeren, configureren en controleren. NEC Client Manager biedt een webinterface die functioneert op alle netwerken. Met de tool worden centraal alle log-ins en rechten van de gebruikers beheerd.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik ben benieuwd waar die 2e processor voor nodig is.?
Misschien als service processor net als in de nieuwere enterprise servers van diverse fabrikanten.?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-01T12:03:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.