Nooit meer de weg kwijt met Mio Spirit

Dit artikel delen:

Mio introduceert speciaal voor de feestdagen drie Limited Edition-navigatiesystemen. Op de Spirit 475, Spirit 475 Live TMC en Spirit 575 Live TMC geeft Mio nu twee jaar gratis kaartupdates. Na registratie van een Limited Edition-navigatiesysteem ontvangt de gebruiker per e-mail bericht wanneer er binnen twee jaar updates beschikbaar zijn. Per jaar komen er maximaal twee kaartupdates beschikbaar die de gebruiker gemakkelijk via de bijgeleverde software op zijn Limited Edition kan installeren. De kaartupdates bieden de meest recente informatie over nieuwe en gewijzigde wegen, waardoor het navigatiesysteem de bestuurder altijd via de best mogelijke route naar de bestemming begeleidt.

De Spirit 475, 475 Live en 575 Live zijn alle drie uitgerust met gebruiksvriendelijke Spirit-navigatiesoftware. Deze software bevat IQ-routes, een intelligente toepassing die rekening houdt met filevorming op drukke momenten waardoor deze wegen vooraf al vermeden kunnen worden. Een andere toepassing is 3D-schermweergave, waarbij op knooppunten en kruispunten de blauwe matrixborden in duidelijk 3D op het scherm worden weergegeven.

Vaste flitspalen

De drie toestellen zijn tevens uitgerust met TruMap voor de meest heldere routeaanwijzingen en LearnMe waarbij het toestel leert van de rijstijl van de bestuurder en de aankomsttijd en route hierop aanpast. Ook waarschuwen alle drie de navigatiesystemen voor vaste flitspalen en wordt de straatnaam bij elke volgende afslag voorgelezen. Het Quickspell toetsenbord geeft suggesties voor een sneller en gemakkelijker resultaat.

De drie navigatiesystemen zijn voorzien van actuele verkeersinformatie zodat de gebruiker altijd geïnformeerd is en files kan vermijden. De Spirit 475 Live en de Spirit 575 Live zijn tevens uitgerust met Live TMC, waarbij de gebruiker zonder abonnementskosten live verkeersinformatie ontvangt op het toestel. Twee keer zo snelle verkeersupdates, een hogere wegendekking van zowel A- als N-wegen en als groot bijkomend voordeel ook de locaties van mobiele flitscamera's gratis op het toestel.

Prijs en beschikbaarheid

De Spirit 475 Live Limited Edition en de Spirit 575 Live TMC Limited Edition zijn per direct verkrijgbaar in alle winkels. De Spirit 475 Limited Edition is exclusief verkrijgbaar bij Media Markt. De consumentenadviesprijs voor de Spirit 475 Live Limited Edtion is 149,99 euro, voor de Spirit 575 Live TMC Limited Edition 169,99  euro en voor de Spirit 475 Limited Edition 129,99 euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Mobility

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-16T16:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.