Oud-topman Ordina wordt CEO bij ISDC

Dit artikel delen:

Eddy Vermeire gaat leiding geven aan ISDC, een bedrijf dat zich specialiseert in uitbesteding van ict-taken naar Roemenië. Tot september 2008 was hij commercieel directeur bij dienstverlener Ordina en lid van het uitvoerend comité dat het beleid van de automatiseerder bepaalt. Vermeire moest destijds om onduidelijke redenen het veld ruimen.

Bij ISDC vervangt Vermeire oprichter en eigenaar Cor Geertsma als chief executive officer (ceo). Geertsma blijft wel nauw bij het bedrijf betrokken. Naast Vermeire treedt ook Theo Punter toe tot de directie. Hij wordt marketingdirecteur. Dat staat vermeld in documenten van ISDC.

Ordina

Vermeire vertrok in het najaar van 2008 samen met delivery-directeur Philip van Blanken plots uit de directie van Ordina. Van Blanken was delivery-directeur en Vermeire commercieel directeur. Zij vormden samen met algemeen directeur Ronald Kasteel en financieel directeur Hans den Hartog van Ordina Holding het uitvoerend comité van de automatiseerder.

Vanaf januari 2009 geeft Philip van Blanken leiding aan Task24, de nieuwe naam van een oud onderdeel van Ordina dat in juni 2008 door investeringsmaatschappij Gilde Equity Management werd overgenomen. Eddy Vermeire werd bestuurslid van CyberCity  3D, een bedrijf dat onder meer voor Google driedimensionale kaarten en afbeeldingen ontwikkelt. Het is onduidelijk of hij deze functie blijft bekleden.

Roemenië

ISDC werd in 1990 opgericht als softwareontwikkelaar. Vanaf 1997 werkt het bedrijf grotendeels vanuit zijn vestiging in Cluj, een universiteitsstad in het noorden van Roemenië. In totaal telt de onderneming 180 medewerkers, waarvan 150 in het softwareontwikkelcentrum in Cluj. Het hoofdkantoor staat in Hilversum.

ISDC heeft nog niet op dit bericht gereageerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

"Vermeire moest destijds om onduidelijke redenen het veld ruimen."
Ben benieuwd hoelang hij het vol gaat houden bij dit bedrijf??
ISDC personeel... wees op je hoede voor je baan,

@Ronald, klopt niet. Hij heeft er zelf voor gekozen samen met van Blanken omdat de chemie tussen het executive commitee over was. Zat behoorlijk dicht bij het vuur destijds.

@ex-Ordina: Tja zonder chemie werkt het blijkbaar niet.
Ik hoop dat je zelf al weer aan de slag bent ergens anders.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Outsourcing

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-06-05T09:51:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.