Sire Life Sciences

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Sire Life Sciences is een werving- en selectiebureau voor ict-specialisten in de life sciences-industrie. Wat deze organisatie volgens de voordrager zo interessant maakt is hun werkwijze: ze geloven dat de recruitmentwereld grote stappen vooruit moet met het implementeren van technologie en innovatie. De algemene jury van de Computable Awards 2016 is het hiermee eens en nomineert het bedrijf als werving- en selectiebureau.

Met een sterk team van resource- en datastrategen gebruikt Sire Life Sciences big data om te werken met wat zij ‘Reverse Recruitment’ noemen. Reverse Recruitment houdt in dat de markt eerst een extensieve analyse ondergaat voordat deze benaderd wordt. Aan de hand van vergelijkingen met feiten en data kan de organisatie met een hogere efficiëntie de juiste kandidaten bereiken.

Sire Life Sciences heeft vanaf zijn oprichting gekozen om een nieuwe aanpak te hanteren ten opzichte van de traditionele werving- en selectiediensten. Hierbij stellen zij efficiëntie en technologie voorop.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:57:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.