Jolan Smeets, eigenaar en programmadirecteur bij Rood Projecten

Jolan Smeets is eigenaar en programmadirecteur bij Rood Projecten. Voor Computable zit zij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards beoordeelt.

Rood Projecten is een bureau voor duurzaam projectmanagement binnen business en ict. Zij heeft jarenlange gedegen ervaring met complexe high exposure it-projecten en –programma’s voor klanten zoals vts Politie Nederland, TenneT TSO, SSO ICT BZK, PinkRoccade Healthcare, educatieve uitgeverijen en educatieve distributeurs.

In de rol van programmanager is Smeets verantwoordelijk voor het juist, tijdig en transparant uitvoeren van het Europese aanbestedingstraject, de keuze voor de leverancier, de keuze van de nieuwe oplossing, de Application Transition Roadmap: de transitie-implementatie van de nieuwe oplossing/rationalisering huidig maatwerk applicatielandschap, de herinrichting processen SO en ITS, de organisatie-optimalisering en het business en it-changemanagement.

Als nevenactiviteiten doet Smeets de bestuurlijke organisatie van het jaarlijkse vakcongres Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer, is zij deelnemer aan het kennisplatform Overheid & IT, is zij spreker en moderator op diverse it- en projectmanagementcongressen en vervult ze diverse bestuurlijke functies bij netwerk- en kennisplatforms. Smeets heeft in het verleden awards gewonnen als Female Manager IT, Verandermanagementexpert en BI-expert.

Jury

De jury voor de Computable Awards bestaat naast Jolan Smeets uit Jeroen Aris (Heineken), Fred Bons (Ordina), Maarten Hillenaar (voormalig Rijks-cio) en Bernard Vuijk (Projects for Professionals).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-14T10:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.