Computable Awards 2013

Eurofiber

Genomineerd voor Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar

Datacenter Data Facilities heeft gekozen voor glasvezelverbindingen van Eurofiber om zijn nieuwe locatie in Spijkenisse aan te sluiten op zijn Amsterdamse backbone. Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen, Ethernetdiensten vanaf 10 Mbps en optische transmissiediensten over DWDM tot 400 Gbps. Aan de basis hiervan ligt een hoogwaardig en fijnmazig glasvezelnetwerk.

Dit onafhankelijke netwerk geeft organisaties een vrije keuze uit de diensten die ze willen inzetten en de leveranciers daarvan. Naast betrouwbare glasvezelverbindingen voor het transporteren van bedrijfskritische data, biedt Eurofiber ook de mogelijkheid om gegevens veilig op te slaan in zijn datacenter in Utrecht.

Datacenter Data Facilities kon de nieuwe locatie snel in gebruik nemen, doordat Eurofiber in nog geen twee maanden tijd de glasvezelverbindingen met Amsterdam wist te realiseren. Datacenter Data Facilities kan zelf bepalen via welke netwerkleveranciers of -koppelingen het zijn data de wereld insturen. Deze flexibiliteit in verbindingen geeft de klant extra concurrentievoordeel, een goede reden voor de jury de voordracht van Eurofiber te ondersteunen met een nominatie voor de award Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar.

Terug naar het overzicht met genomineerden

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-21T12:12:00.000Z Bernard Vuijk
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.