Computable Awards 2013

T-Systems

Genomineerd voor Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar

Dit artikel delen:

De oliemaatschappij BP zal voor juni 2013 alle ruim 83.000 medewerkers over de hele wereld e-mail via de cloud aanbieden. Zij krijgen toegang vanaf elk device, elke locatie en op elk tijdstip. T-Systems heeft een vijfjarig contract gesloten met BP voor het leveren van cloud messaging services. T-Systems, de corporate customer divisie van Deutsche Telekom, verzorgt de overstap van BP’s Exchange 2003 naar een Exchange 2010-service. Hiermee krijgen de BP-gebruikers aanzienlijk meer functionaliteiten.

De medewerkers van BP krijgen via een veilige private cloud-omgeving toegang tot hun e-mail vanaf alle mobiele apparaten en computers die worden gebruikt binnen het bedrijf. Het ‘pay-per-use’-model geeft BP grotere transparantie. Bovendien is BP in staat om vrijwel per direct grote aantallen gebruikers toe te voegen of te verwijderen uit de service.

In 2009 koos BP T-Systems als belangrijkste Telecom Services Integrator. T-Systems is hierbij, verantwoordelijk voor het transformeren van BP’s wereldwijde netwerk naar een nieuwe generatie voice- en dataservices. In juli 2011 breidde T-Systems zijn dienstverlening aan BP uit met het sluiten van een deal voor het leveren van firewalldiensten.

De jury is van mening dat T-systems met dit project aantoont tot de voorhoede van de netwerk- en communitcatiebranche te behoren. Zowel technologisch vooruitstrevend als qua leverzekerheid.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-21T12:21:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.