Computable Awards 2014

Erik van der Meijden (Exact)

Genomineerd voor CEO van het jaar

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

Erik van der Meijden is in maart 2012 aangetreden als ceo van Exact. Hij heeft in de loop van dat jaar de strategie ‘Groei door focus, innovatie en eenvoud’ geïntroduceerd. 2013 is het jaar geweest waarin die strategie voor het eerst de volle twaalf maanden heeft gelopen. En met succes, want dat deze strategie zijn vruchten afwerpt is terug te zien in de gerapporteerde cijfers over 2013.

Door onder andere focus te leggen op groeibriljant Exact Online binnen een separate business unit, is het cloudportfolio van Exact in 2013 niet alleen op functioneel gebied weer sterk uitgebreid. Dit portfolio is nu naast Nederland en België inmiddels ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland.

Juryoordeel

De jury is van mening dat Erik van der Meijden heeft aangetoond dat je, ook in de nieuwe economische realiteit, met een goede combinatie van ondernemerschap en ‘het huis op orde houden’ een groeidende onderneming kan neerzetten. En dan niet alleen nationaal, maar zeker ook internationaal.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-30T16:16:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.