Managed hosting door True

Erik van der Meijden (Exact)

Computable Awards 2014

Genomineerd voor CEO van het jaar

 

Fred Bons

Jurylid Fred Bons licht de nominatie toe.

Erik van der Meijden is in maart 2012 aangetreden als ceo van Exact. Hij heeft in de loop van dat jaar de strategie ‘Groei door focus, innovatie en eenvoud’ geïntroduceerd. 2013 is het jaar geweest waarin die strategie voor het eerst de volle twaalf maanden heeft gelopen. En met succes, want dat deze strategie zijn vruchten afwerpt is terug te zien in de gerapporteerde cijfers over 2013.

Door onder andere focus te leggen op groeibriljant Exact Online binnen een separate business unit, is het cloudportfolio van Exact in 2013 niet alleen op functioneel gebied weer sterk uitgebreid. Dit portfolio is nu naast Nederland en België inmiddels ook beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Duitsland.

Juryoordeel

De jury is van mening dat Erik van der Meijden heeft aangetoond dat je, ook in de nieuwe economische realiteit, met een goede combinatie van ondernemerschap en ‘het huis op orde houden’ een groeidende onderneming kan neerzetten. En dan niet alleen nationaal, maar zeker ook internationaal.

Terug naar het overzicht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5102748). © Jaarbeurs IT Media.

Vacatures bij Exact

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×