Computable Awards 2015

Quality Search XL

Genomineerd voor Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Quality Search XL (QSXL) is na een uitgebreide tender door KPN Recruitment gekozen als exclusieve Search Partner voor de werving van nieuwe medewerkers. Gebaseerd op een door data gedreven zoekproces richt QSXL zich op het vinden en overtuigen van kandidaten voor online gerelateerde gebieden als development, engineering, vereenvoudiging en innovatie en technisch beheer.

De focus van QSXL ligt sinds 2009 op het leveren van zogenaamde zoek- en overtuigdiensten (search & convince services). Deze diensten levert het werving- en selectiebureau op basis van het step-model. Step staat voor search, trace, engage en present. De eerste stap, het zoeken, wordt ingevuld door informatie van mensen te verzamelen vanuit dertig bronnen. Vervolgens wordt alle gevonden informatie getraceerd, waarbij het op verschillende criteria wordt gecontroleerd en gevalideerd. De derde stap bestaat uit het contact zoeken met de potentiële kandidaten. Dit gebeurt op basis van gepersonaliseerde mails. Bij de laatste stap uit het model worden de kandidaten geclassificeerd en nogmaals gecontroleerd. Dit model is 24x7 door klanten online te volgen.

Juryoordeel

‘Searchen’ is bij veel aanbieders niet meer dan het zoeken op keywords en functietitel. Het niveau van talent mining waarop Quality Search XL acteert, gaat vele slagen dieper. In samenwerking met klanten werkt het bedrijf volgens een volledig datagedreven recruitmentproces. Een werving- en selectieorganisatie die zijn besluitvorming volledig afstemt op data-analyse, mag volgens de jury van de Computable Awards 2015 natuurlijk niet ontbreken.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T10:05:00.000Z Maarten Hillenaar