Computable Awards 2015

Ordina

Genomineerd voor ICT-dienstverlener van het jaar

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

SNS Bank en Ordina hebben een app ontwikkeld voor Android smartwatches en Google Glass, waarmee klanten van de SNS Bank hun actuele saldo kunnen opvragen. Ook kunnen klanten met de app bekijken hoeveel zij rood kunnen staan. De smartwatch-functionaliteit is beschikbaar voor klanten van SNS Bank met de SNS Mobiel bankieren App.

Met de saldo-app speelt SNS Bank in op de grote behoefte van klanten om op elk moment van de dag hun saldo in te kunnen zien. Patrick Kuijsters, directeur marketing SNS Bank: 'Uit onderzoek blijkt dat bijna al onze klanten hun saldo gemiddeld één keer per dag op hun mobiel bekijken. Met de Android smartwatches en Google Glass-app kun je op nog meer manieren je saldo bekijken. Dat is handig, want zo heb je inzicht in je saldo waar, wanneer en met welk apparaat je maar wilt. Deze ontwikkeling past bij onze ambitie om klanten zo goed mogelijk inzicht te geven in eigen geldzaken.'

Juryoordeel

Dit idee is geboren uit een innovatie workshop van Ordina bij SNS Bank. De jury prijst het actief stimuleren van innovatie bij klanten van Ordina. En de jury vindt het belangrijk dat dit niet bij een idee is gebleven, maar ook daadwerkelijk beschikbaar is gemaakt voor de Nederlandse markt. De jury waardeert dit met een nominatie als ICT dienstverlener van het jaar voor Ordina.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-21T10:54:00.000Z Jeroen Aris