Computable Awards 2015

CGI

Genomineerd voor ICT-dienstverlener van het jaar

Sander Hulsman

Jurylid Sander Hulsman licht de nominatie toe

CGI heeft voor het wetenschappelijk museum Museon de Peace@TheHague-app ontwikkeld. Met deze app wil Museon de internationale zone van Den Haag ontsluiten voor inwoners en toeristen en het gebied meer positioneren als een toeristische attractie.

Binnen het project was CGI verantwoordelijk voor de informatieverstrekking in de openbare ruimte via de app. Het integreerde Bluetooth beacons, met elk een eigen unieke code in de app. De beacons worden op verschillende locaties geplaatst, bijvoorbeeld bij het Vredespaleis. Als bezoekers binnen een straal van vijf meter komen van de beacon, herkent de app dat deze beacon met de unieke code is gekoppeld aan het Vredespaleis. De app leidt de bezoeker vervolgens automatisch naar een ander scherm met hierop specifieke informatie over deze instelling.

CGI deed het ook met een ander project, ook een app, erg goed bij de jury. CGI ontwikkelde in samenwerking met ProRail een mobiele app, waarmee het spoorbedrijf onderhoud, reparatie en inspectie kan beheren op een eenvoudige, snelle en betaalbare manier. Gebruikers kunnen informatie, zoals nieuwe aanvragen en afgerond werk, uploaden via de app, zodat ProRail een transparant en real time overzicht heeft van prestaties en kosten. De op SaaS-gebaseerde app is ontworpen voor gebruik op de Windows 8-tablet. De technologie combineert cloudtechnologie van Microsoft en SAP als een backoffice-systeem op een mobiel platform.

Juryoordeel

Een ict-dienstverlener die met twee afzonderlijke projecten de jury voor zich weet te winnen, is een terechte genomineerde in deze categorie.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-21T10:51:00.000Z Sander Hulsman