Computable Awards 2015

Testen van educatieve apps

Genomineerd voor Partnerproject van het jaar

Team51, Infinitas Learning en Specialisterren zijn genomineerd voor de Computable Award partnerproject van het jaar. Specialisterren test voor Team51 de educatieve applicaties Infinitas Learning.

Team51 schakelt de on demand testcapacitieit van testorganisatie Specialisterren in. De testorganisatie test educatieve apps voor Infinitas Learning op stabiliteit en kwaliteit van de applicaties op alle apparaten en browsers.

De apps voor Infititas Learning gaan dienen als basis tijdens lessen in het voortgezet onderwijs. De aandacht van de leerlingen mag natuurlijk niet verslappen, zeker niet door een bug. Ook moet de software naar behoren werken.

Mede dankzij de samenwerking met Specialisterren kan Team51 focussen op de core business. De organisatie ontwikkelt en ontwerpt tablet gerelateerde services. Door het testen extern te beleggen professionaliseert Team51 zijn dienstverlening.

Voor de samenwerking met Specialisterren heeft Team51 het zevenkoppig team uitgebreid met testexpertise. Specialisterren maakt tests voor relatief kleine organisaties toegankelijk. Hierdoor kan Team51 hetzelfde aanbod aanbieden als grotere concurrenten. 

Redactieoordeel

Specialisterren hanteert de Testfactory aanpak, waarbij het testwerk vanuit het testcentrum in Utrecht wordt uitgevoerd. Dit sluit naadloos aan op de Agile ontwikkelmethode die Team51 inzet bij de ontwikkeling van apps. De testers van Specialisterren sluiten bij elke sprint aan om de opgeleverde functionaliteit te testen.

Stemmen

De redactie van Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2015. Dit is de enige redactionele prijs die tijdens deze gala-avond wordt uitgereikt en is vooral bedoeld om bedrijven en projecten in het zonnetje te zetten die geen nominatie voor de Computable Awards 2015 in de wacht hebben gesleept. De selectie is tot stand gekomen op basis van eerdere voordracht voor de awards, praktijkverhalen op Computable.nl en ontvangen persberichten. De markt mag door middel van de poll bij de redactie van Computable aangeven wie er zou moeten winnen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-07-09T10:07:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.