Avance dankt nominatie aan IT-inventarisatie

Genomineerd als detacheerder

Avance

Om it-omgevingen naar een (hybrid) cloud te kunnen migreren, is een kloppend overzicht van de omgeving en haar gebruikers noodzakelijk. Omdat veel bedrijven dit inzicht vaak niet hebben, ontwikkelde Avance een propositie, waarmee bedrijven geld en tijd besparen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Avance als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Veel organisaties weten niet exact wat ze aan workloads, applicaties en data in huis hebben. Die informatie is wel nodig om een gedegen migratie uit te kunnen voeren. Avance ontwikkelde daarom een propositie waarbij het organisaties ondersteunt in migratietrajecten. Die propositie is gebaseerd op 25 jaar ervaring als it-detacheerder. Het traject start met een inventarisatie, waardoor een accuraat beeld van het it-landschap wordt verkregen.

Na deze fase weet Avance vaak al een flinke kostenbesparing te realiseren voor opdrachtgevers. Na de inventarisatie van de huidige situatie, wordt samen met de opdrachtgever vastgesteld aan welke requirements na de migratie voldaan moet worden. Op basis daarvan wordt er een functioneel ontwerp gemaakt dat aansluit op de behoeften van de organisatie. Pas daarna wordt er over technische oplossingen gesproken. De volgende stap is de migratie en het inregelen van de operatie. Deze stappen zijn belangrijk om een zo volledig mogelijke cloudmigratie mogelijk te maken.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.