Computable nomineert tien detacheerders

Vijfvoudig winnaar iSense ICT Professionals reikt tijdens slotavond award uit

Computable Awards 2016, winnaar detacheerder iSense ICT Professionals

Computable Awards 2016, winnaar in de categorie ICT-detacheerder van het Jaar: iSense ICT Professionals.

Ict-vakblad Computable heeft tien ict-detacheerders genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om Avance, Brunel, Calco, Cohesion, Peak-IT, Qiss-IT, Rockstars IT, Suited, Valueminds en Working Spirit ICT. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 31 oktober.

De tien genomineerde detacheerders zijn bepaald door de algemene jury van de Computable Awards 2017. Hierin zitten Jeroen Aris, global infrastructure architect Teva Pharmaceuticals, Fred Bons, senior program manager KWD Resultaatmanagement, Dion Kotteman, zelfstandig adviseur en oud-Rijks-cio, Geke Rosier, oprichter en eigenaar RightBrains, Reza Sarshar, projectmanager TIGIT, Bernard Vuijk, interim projectmanager namens Driven4success en Alexander Wijninga, ceo Watermelon.

Computable ontving in deze categorie in totaal 31 voordrachten. De algemene jury heeft de inzendingen van een cijfer voorzien en bepaalde hiermee de top tien in deze categorie. Er werd gevraagd om een algemene beschrijving van het bedrijf, het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender.

De tien genomineerde bedrijven in de categorie Detacheerder van het Jaar zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 31 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd de andere genomineerden bekend.

iSense ICT Professionals

De afgelopen vijf jaar won iSense ICT Professionals in deze categorie. Voor 2017 heeft deze detacheerder besloten om geen inzending voor deze award te doen. ‘Het was de afgelopen jaren een eer om genomineerd te zijn’, laat marketingmanager Martijn Doncker aan Computable weten. ‘Het is helemaal fantastisch dat we de award zo vaak in de wacht hebben mogen slepen. Dit heeft enorm veel voor ons betekend en betekent dit nog steeds. Om de geloofwaardigheid van deze award hoog te houden, hebben we besloten om dit jaar niet mee te doen.’

iSense ICT Professionals blijft de Computable Awards een warm hart toedragen en het bedrijf zal ‘gewoon’ op 31 oktober 2017 bij de uitreiking aanwezig zijn, zelfs zonder nominatie. Computable heeft de detacheerder gevraagd om in deze categorie de award uit te reiken aan de opvolger (en concurrent), waaraan iSense heel sportief gehoor aan wil geven.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt, met of zonder nominatie? Reserveer dan nu uw plek aan tafel tijdens het netwerkdiner en de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.