Brunel scoort nominatie met big data-analyse

Genomineerd als detacheerder

Brunel werft proactief nieuwe mensen die moeten gaan voorzien in de toekomstige vraag van opdrachtgevers. Deze opmerkelijke werving is het directe gevolg van eigen data-analyse: big data. Geen reactieve analyse dus, maar een proactieve intelligence en data-driven selectie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Brunel als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Deze vorm van selectie is vooral relevant in een schaarse arbeidsmarkt. De vraag is er vele malen groter dan het aanbod. Op het moment dat de vraag naar een functie wordt gesteld, is het vinden en lokaliseren van een juiste match een enorme uitdaging gebleken. Om de vraag voor te zijn heeft Brunel een data-driven systeem ontwikkeld dat een integraal onderdeel uitmaakt van het wervingsproces van een groeiend aantal klanten.

Brunel biedt opdrachtgevers de strategische optie om het gehele resourcing-traject onder te brengen bij een toegewijd team van experts op het gebied van data-analyse, werving en selectie, productiviteit en kwaliteit. De bijdrage van data-analyse neemt enorm toe bij het identificeren van een toename of afname van de behoefte aan kandidaten voor het bedrijf. Daarnaast speelt data-analyse een grote rol bij het in kaart brengen van de beschikbaarheid of schaarste van geschikte kandidaten.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.