Cohesion scoort nominatie met Experience Lab

Genomineerd als detacheerder

Cohesion Experience Lab

Ict-detacheerder Cohesion heeft in Utrecht, met steun van adviesbureau Peak Value, een zogeheten Experience Lab geopend. In deze proeftuin biedt het bedrijf medewerkers, klanten, sollicitanten en partners de mogelijkheid te experimenteren met en kennis te delen over innovatieve software in een virtuele omgeving. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Cohesion als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

In het Experience Lab wordt onder meer de software van Red Hat, Puppetlabs Puppet, Atlassian Jira Software & Confluence, Jenkins, Docker, Cloudbees en Gerrit getoond. In het Experience Lab draait de software binnen een AWS VPC (Amazone Virtual Private Cloud). Medewerkers van Cohesion publiceren elke twee weken de voortgang van experimenten via een lab-blog.

Het Rotterdamse Cohesion, detacheerder van Linux- en Devops-specialisten, koos voor een locatie in Utrecht vanwege de centrale ligging van de stad. Het Experience Lab is gevestigd aan de Orteliuslaan in het vergadercomplex Creative Valley op het kantorenpark Papendorp. De realisatie van het Experience Lab is mede tot stand gekomen dankzij een investering van Peak Value, het business advieskantoor uit Rotterdam dat sinds ruim een jaar een belang heeft in Cohesion.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.