LeaseWeb bezorgt Peak-IT nominatie

Genomineerd als detacheerder

Peak-IT

‘Van detacheren naar garanderen.’ Met die ronkende woorden kondigde Peak-IT in het najaar van 2016 een nieuwe strategie aan. Weg met traditioneel detacheren, op naar gedeelde doelstellingen met de klant, zo luidde de strekking. Het partnership met hostingprovider LeaseWeb werd bij die koerswijziging als voorbeeld genoemd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Peak-IT als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

In het kort komt het erop neer dat LeaseWeb behoefte had aan een schaars soort medewerker. Die werd door Peak-IT niet alleen geleverd (‘detacheren’), maar ook de continuïteit in de bedrijfsvoering van LeaseWeb werd daarbij gewaarborgd (‘garanderen’). In de hostingmarkt is eigenlijk altijd behoefte aan werknemers met kennis van het besturingssysteem Linux. Die zijn dun gezaaid, want de vraag is groot, het aanbod klein. In de zoektocht naar deze Linux-specialisten is LeaseWeb bij Peak-IT terechtgekomen. Peak-IT heeft vervolgens in deze behoefte voorzien, waarbij ze er ook voor gezorgd hebben dat er een back-up klaarstaat mocht er een gedetacheerd persoon uitvallen.

LeaseWeb ziet de samenwerking met Peak-IT als een echt en hecht partnership. Daarin wordt vooral de proactieve houding van Peak-IT gewaardeerd. Peak-IT kent de LeaseWeb-organisatie en levert niet plat een kandidaat die over het gevraagde opleidingsniveau beschikt of de juiste certificaten in huis heeft. Peak-IT houdt volgens LeaseWeb rekening met de precieze behoefte, het type mens dat gezocht wordt, hoe het team eruitziet, et cetera.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.