Keuzevrijheid bij Rockstars IT leidt tot nominatie

Genomineerd als detacheerder

Rockstars

Rockstars IT is een detacheerder, maar niet in de klassieke betekenis van het woord. Je wordt niet zoals bij andere detacheerders als een resource ergens weggezet om maar omzet binnen te halen, maar je hebt veel keuzevrijheid. Ook wordt er actief veel ingezet op persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning van zelfstandigheid als zzp’er. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Rockstars IT als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Vooral de persoonlijke benadering en de vrijheid in werken worden door veel Rockstars (mensen die namens Rockstars IT werken) benoemd. Een Rockstar wordt je niet zomaar. De selectie aan de poort is erg streng bij Rockstars, als we een aanmelder mogen geloven. Zonder een degelijke opleiding en relevante ervaring op je cv kom je er sowieso niet, je moet allerlei tests ondergaan en bovendien moet je iets extra’s hebben: passie voor het vak.

Rockstars IT ondersteunt de Rockstar met alles waar je je als it'er niet mee bezig wilt houden. Zo claimt detacheerder te zorgen voor de gaafste projecten en onderhandelt het over het tarief zodat de Rockstars kunnen doen waar ze goed in zijn: de wereld veranderen. Daarnaast is Rockstars als volle dochter van LSG opgegroeid met het continu werken aan de ontwikkeling van onze Rockstars door onder andere trainingen op hard- en personal skills.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.