Suited scoort nominatie met operationeel management

Genomineerd als detacheerder

Suited

Waaraan herken je een goede operationeel manager? Suited-managers beheersen meerdere disciplines op het operationele vlak waaronder (interim) lijnmanagement, programma- en project management en proces- en servicemanagement. Volgens Suited is operationeel management eigenlijk vooral één ding: de kunst mensen te bewegen. Een mooie gedachte en voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Suited als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Suited levert medewerkers die op meerdere disciplines inzetbaar zijn en door de aanwezige ervaring oplossingsgericht zijn. Ruime en langdurige selectieprocedures voor interne medewerkers zorgen voor een bovengemiddelde kwaliteit van de mensen waardoor matches bij de klanten op aangevraagde oplossingen een zeer hoge scoring hebben. Medewerkers van Suited worden bijna altijd voor een vervolgopdracht gevraagd en doorlooptijden van twee tot vier jaar zijn geen uitzondering. Suited heeft buiten eigen medewerkers een grote kring exclusieve externen die door Suited vertegenwoordigd worden. Belangrijke klanten waar opdrachten lopen zijn onder andere De Lage Landen, Brocacef, Kamer van Koophandel, Mediq, Tennet, Rabobank en Sociale Verzekerings Bank.

De kennis en kwaliteit van de Suited-medewerkers begeeft zich op het hoger managementniveau. Kwaliteit is de drijfveer en nee zeggen is ook een optie indien de opdracht onduidelijk is of niet haalbaar. Hier gaan dan gesprekken over gevoerd worden en worden de opdrachtgevers begeleid naar een acceptabele oplossing zonder het klant-/bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Suited heeft normen en waarden en handelt daar naar.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.