Aanpak schaarste bezorgt Working Spirit ICT nominatie

Genomineerd als detacheerder

Working Spirit ICT

Working Spirit ICT voorziet in een tijdelijke en permanente behoefte aan extra capaciteit en/of kennis op het gebied van softwareontwikkeling en it-Infrastructuur. Working Spirit vult deze behoefte in door het detacheren van eigen medewerkers en freelancers of via een opleidingstraject. Daarnaast bestrijdt het de schaarste op de arbeidsmarkt met creatieve methoden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Working Spirit ICT als ICT-detacheerder van het jaar te nomineren.

Tot 2014 was Working Spirit vooral actief met het detacheren van softwareontwikkelaars met als specialisme .Net en Java. In 2014 is gestart met Working Spirit Academy, waarin schoolverlaters en werkzoekenden worden opgeleid tot ict-professional. Eind 2015 is het it-Infrastructuurdomein aan de dienstverlening toegevoegd. Door gebruik te maken van creatieve methoden wil Working Spirit een groeiende bijdrage leveren aan het oplossen van het schaarsteprobleem. Het doet dit door een proactieve sparringpartner en technisch vertrouwenspersoon te zijn voor klanten en een aantrekkelijke werkgever voor bestaande medewerkers en nieuw talent.

Working Spirit is onderscheidend in zijn aanbod. Waar de meeste detacheerders problemen verschuiven door mensen uit dezelfde vijver te vissen, voegt Working Spirit mensen toe aan de arbeidsmarkt. Via een opleidingstraject geeft Working Spirit mensen een (nieuwe) kans in ict. De werkwijze van Working Spirit is succesvol. In 2016 is een extreme groei gerealiseerd waarbij de omzet ten opzichte van 2015 meer dan verdubbeld is naar een totaal van ruim acht miljoen euro.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.