Aces Direct scoort nominatie met brancheteams

Genomineerd als MKB-leverancier

Aces Direct heeft eind 2016 een stap richting een mooie, nieuwe toekomst gezet. Met de verhuizing naar ‘The Village’, een glazen kubus van vijf verdiepingen in het water, wil het bedrijf via specifieke brancheteams gaan werken. De brancheteams Educatie, Resellers, Overheid en Industrie zijn al een feit, recent is daar het brancheteam Groothandel aan toegevoegd. Het bedrijf levert dan ook naast oplossingen voor educatie en de industrie vooral kleinzakelijke en mkb-oplossingen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Aces Direct als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

De ambities van Aces Direct zijn groot, want de leverancier wil in 2030 via in totaal honderd brancheteams klanten gaan bedienen. The Village moet hieraan gaan bijdragen. Dit is geen standaard kantoorruimte in Tilburg, maar een volledig dorp binnen het gebouw. Een treinstation, metro, campus en speeltuin; het is allemaal aanwezig. Klanten en collega’s zien The Village niet alleen als werkruimte, maar als ontmoetingsplek en experience center. Het is een showcase waarin te zien is wie Aces Direct is en wat ze kunnen. Augmented reality, virtual reality, 3D-printing, etc. Alles wat met it te maken heeft komt terug in deze ruimte.

Aces Direct werkt met brancheteams om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Zo’n speciaal brancheteam heeft een eigen marketeer, sales operation specialist (inkoper) en accountmanagers die door onderzoek en ervaring precies weten waar de klant uit die branche behoefte aan heeft. Er is veel persoonlijk contact tussen de klant en vaste accountmanagers, die door de marktspecifieke kennis ook een goede sparringspartner zijn.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.