Jortt scoort nominatie met automatische boekhouding

Genomineerd als MKB-leverancier

Jortt

Boekhoudprogramma Jortt verwerkt realtime de bankmutaties van bunq. Jortt heeft de bankkoppeling, een api die door Informer werd ontwikkeld, gekoppeld aan zijn zelflerende software, die enkel aan de hand van een bankmutatie, zelf een volledige boeking kan maken. Dat zorgt ervoor dat steeds meer handwerk wordt vervangen door robotisering en dus door servers achter de schermen wordt gedaan. Ideaal voor het mkb en voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Jortt als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Bij dit online boekhouden wordt de boekhouding automatisch verwerkt zonder dat je zelf, of een ander, met de boekhouding bezig bent. Zonder menselijke handelingen, maar door servers die 24 uur per dag vele duizenden boekingen per uur automatisch kunnen verwerken. Maar ook de manier van betalen verandert. Dat gaat door met je smartphone de qr-code op een factuur te lezen. Je legt daarna je vinger op de vingerscan en de factuur is betaald. De bankmutatie zie je gelijk terug in boekhoudprogramma Jortt. Koppel de factuur vanuit de Jortt-inbox aan je betalingen en de boekhouding is compleet.

De combinatie van de realtime bankkoppeling van Informer en de zelflerende software van Jortt zorgen ervoor dat de boekhouding waterdicht en consequent is. Daarmee maakt Jortt automatisch de btw-berekening, de winst- en verliesrekening, de balans en zelfs de KvK-jaarrekening. De realtime bankkoppeling met bunq is weer een stap voorwaarts in de realisatie van de missie van Jortt: een volledig boekhouderloze boekhouding die aansluit bij de eisen van de ondernemer van vandaag, voor een no-brainer prijs.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.