Nominatie RealConnections voor integratie SaaS-tools

Genomineerd als MKB-leverancier

Puzzel

RealConnections werd eind 2016 officieel benoemd als Zendesk Gold-partner, Microsoft Silver-partner en een van de slechts vier partners van Okta in Nederland. Hierdoor kan RealConnections het mkb geïntegreerd gebruik van verschillende SaaS-tools op basis van de technologieën van deze organisaties aanbieden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om RealConnections als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Veel mkb-organisaties zien de voordelen van de SaaS-tools, maar vaak is de perceptie dat je met een SaaS-tool alles zelf kunt regelen. Alhoewel deze tools het werk zeker vergemakkelijken, is deze aanname niet helemaal terecht. Voor SaaS-tools komt er bijna dagelijks nieuwe functionaliteit beschikbaar. Al deze wijzigingen kun je als gebruiker bijna niet meer volgen. Daarom selecteren deze SaaS-aanbieders partners die deze meerwaarde bieden aan de eindklant en de ontwikkelingen op de voet volgen.

Vanwege de diverse tools die binnen een organisatie gebruikt worden is het ook van groot belang dat deze tools onderling samenwerken om als organisatie echt efficiënter werken. RealConnections biedt onder meer integratie tussen deze tools en een helpdesk die ondersteuning biedt bij diverse vraagstukken. Inmiddels heeft het bedrijf vijftig klanten die gebruik maken van Microsoft- en Zendesk-technologie en twintig klanten die de oplossingen van Okta inzetten. Technische medewerkers houden zich bezig met onboarding, configuratie en de integratie tussen de verschillende applicaties, waardoor de klanten van RealConnections optimaal gebruik kunnen maken van de software.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.