RiskRhino krijgt nominatie voor surveys-app

Genomineerd als MKB-leverancier

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Het Nederlandse softwarebedrijf RiskRhino heeft een gratis mobiele app ontwikkeld die mkb-organisaties ondersteunt met hun risicomanagement. Met de app kunnen managers surveys invullen en zo direct rapportages krijgen om risico’s beter te kunnen managen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om RiskRhino als ICT-leverancier van het jaar voor het MKB te nomineren.

Samen met partners zijn risicosurveys ontwikkeld op verschillende gebieden, uiteenlopend van privacy, lokale inspecties, health & safety, brandveiligheid en security. De surveys geven snel inzicht met automatische rapporten die zowel intern kunnen worden gebruikt als extern kunnen worden overlegd. Mkb-organisaties lopen dezelfde risico’s in hun continuïteit als grote multinationals, maar hebben vaak de middelen niet om deze risico’s goed te beheersen en kunnen zich niet altijd veroorloven om adviseurs in te huren, compliance officers en risicomanagers in dienst te nemen of te investeren in technologie rondom regelgeving (‘regtech’). Met deze gratis app wordt dit probleem direct aangepakt.

RiskRhino levert al jaren risicomanagementsoftware aan grote ondernemingen. Die kennis en ervaring heeft het gebundeld met die van dienstverleners, zoals advocatenkantoor Bosselaar&Strengers, arbodienst MKBasics, accountantskantoor DuRoi en risk- en compliance-adviseur Bcon-PRO, om de vertaling van wetten en regels in gratis surveys om te zetten die door bedrijven zelf eenvoudig ingevuld kunnen worden. Resultaat is dat het bedrijf snel inzicht krijgt in zijn risico’s. De app is vooral bedoeld voor het mkb en startups.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-15T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.